God utvikling i Barents-lagen

March 15, 2018

 

I helgen var det den siste samlingen for jente- og guttelaget før Barents Winter Games i Luleå førstkommende helg. Det var blant annet trening på overtall/undertall og frislag. Og så flere kamper for begge lagen. Og det ver veldig tydlig at lagen og spillerne har utviklet seg raskt siste tiden.

Jentene deltog i damecupen sammen med rutinerte seniorlag som Bodø IBK, Tromsø IBK og TSI Innebandy. Og både spillmessig og resultatmessig ble det en meget vellykket helg. Det ble først et knepent tap mot Bodø (4–5). Deretter sjokket man Tromsø med flere gamle elitespillere i laget og ledde 3–0 før TIBK kom igang og snudde kampen. Og så i siste kampen slo man TSI og sikret med det 3. plassen i damecupen.

Guttene møtte tøfft motstand i Bodø IBK sitt seniorlag, med mange spillere fra det lag som kom på 2. plass i 2. divisjon. Det ble to klare tap, men det var gode innsatser og en god erfaring før kampene mot Sverige og Finland.

Men det beste av allt er at jenter og gutter fra hele Nord-Norge nå har artig i lag og er EN stark gruppe – et helt nytt innebandymiljø og et økt innebandyinteresse. Viktig for utviklingen de nærmeste åren.

Barents Winter Games spilles på lørdag og søndag og det blir forstås rapporter underveis her på siden.

 

Kilde: http://nnbr.no/utvikling-barents-lagen/ 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 12, 2019

October 17, 2019

Please reload

Archive