FEFO-Cup

February 21, 2018

Havøysund gutter/jenter deltok helgen 16.-18. februar på FEFO-Cup i Porsanger. Turneringen var delt inn i aldersgrupper G/J 15 og G/J 17. Havøysund var påmeldt i gruppen for 15-åringene. Gruppespillet bestod av 4 kamper. Den første kampen spilte laget bra og gjorde en god jobb mot Honningsvåg som resulterte i et 0-1 tap. Andre og tredje kampen var litt svakere innsatsmessig mot hhv. Kautokeino og Alta. Begge kampene endte med tap 0-4 og 0-7. Siste kampen på lørdag hevet laget seg betraktelig da de møtte Hif/Stein. Havøysund fikk til mye bra spill og gjorde motstanderne dårlig på banen. Dessverre endte også denne kampen med tap 0-4.

Havøysund tok med seg pokalen for FAIR PLAY i sin gruppe, noe som var fullt fortjent. Dette viser den gode holdningen til spillerne på og utenfor banen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 12, 2019

October 17, 2019

Please reload

Archive